menu
Home
Aanbod

Yoga-coaching

Naast de 1:1 coaching is er ook de mogelijkheid voor yoga-coaching, om kinderen en jongeren van 8 t/m 18 jaar te ondersteunen om meer in hun lichaam te zijn en minder in hun hoofd (waar ruimte is voor piekeren en diep en veel denken).
Gedurende vijf kwartier begeleid ik de kinderen met een combinatie van groeps-coaching, yoga, meditatie en ontspanning. Er ontstaan prachtige, diepe gesprekken tijdens deze sessies, er wordt veel gelachen en er wordt een grote mate van veiligheid ervaren, waardoor emoties diep gevoeld mogen worden en geuit durven worden. Ook tijdens de yoga-coaching is hond Guusje van grote waarde. Ze voelt feilloos aan wie net dat beetje extra steun en troost nodig heeft om vervolgens naast diegene te gaan liggen, soms zelfs dicht tegen dit kind aan.

De yoga-coaching is op donderdagavond
van 19.15 uur – 20.30 uur
voor kinderen van 14 t/m 18 jaar.

En op vrijdagmiddag
van 15.15 uur – 16.30 uur
voor kinderen van 8 t/m 13 jaar.

Je kind mag op elk moment instappen. Als je kind instapt dan ‘loopt’ het yoga-coach-traject van januari tot de zomer en/of van september tot kerst. Ik tel dan vanaf het moment van instappen de lessen.

Ervaart jouw kind (lichamelijke) onrust of merk je dat er veel gedachten zijn, er veel gepiekerd wordt of valt je kind moeilijk in slaap?’

Neem contact op voor een gratis proefles.