menu
Home
Aanbod

Sterrenreis

Soms word ik een verteller genoemd. Een verhalenverteller. Mijn opa was dat ook. Hij heeft mij en mijn zusje en broertje wel 100 verhaaltjes verteld over kabouter Piet en kabouter Klaas. Die verzon hij, terwijl we samen in het grote bed lagen waar we sliepen als we bij mijn opa en oma logeerden. Wat een rijkdom!
Ik voelde al heel lang dat er een verhaal in mijn hoofd zat dat de wereld in mocht. Nooit durfde ik echt die stap te zetten, totdat een vriend me uitdaagde om dat verhaal echt te gaan schrijven. Hij beloofde me er muziek bij te maken. En zo ontstond ‘de Sterrenplukmachine’. Volgens recensies een mooi vormgegeven, kunstzinnige uitgave waarin op poëtisch-filosofische wijze het verhaal wordt verteld van zoeken en ontmoeten, droefenis en inzicht, verbinden en verbeelden, een kunstwerk dat veel lezers verdient. En dit liefdevolle verhaal, inclusief de mooie beelden en de muziek, vormt de basis van ‘de Sterrenreis’.

Het boek ‘De Sterrenplukmachine’ is ook los te bestellen. Je betaalt voor dit magische sprookje € 22,50 excl. verzendkosten

Wat de Sterrenreis is?

Het is een programma waarin alles samenkomt. Een reis naar binnen. Sommigen noemen het zelfs een ‘helende reis’. Een ontdekkingsreis waar je in een kleine groep, met elkaar in veiligheid en vertrouwen, op zoek gaat naar je wensen en dromen, naar je angsten en patronen, je kwaliteiten en talenten. Het is ‘zacht’, uitnodigend, in verbinding, veilig, en tegelijkertijd is de spiegel die ik je voorhoud liefdevol, maar niet altijd comfortabel.
Je komt jezelf tegen en het is aan jou of je in die spiegel wil en/of durft te kijken. Ik begeleid het proces, ondersteun, confronteer, reflecteer en inspireer. Je maakt kennis met de vier elementen, met verschillende modellen die je helderheid verschaffen, je doet allerlei inzichten op en zal ervaren dat je grote stappen in bewustwording zal maken. Zo groot, dat veel mensen na afloop ook niet willen stoppen met die groei. En zo ontstond ook al de Sterrenreis Academie. Een doorlopend jaarprogramma waarbij je jezelf telkens opnieuw mag blijven tegenkomen, bewust mag worden, je jezelf blijft ontwikkelen en blijft groeien. Een ontzettend waardevol cadeau aan jezelf. Voor kinderen, jongeren, volwassenen en professionals.

De Sterrenreis
is er voor

De Sterrenreis is er voor

kinderen

Vanaf 8 jaar

jongeren

Vanaf 13 jaar

Volwassenen

Vanaf 18 jaar

Professionals

Vanaf 18 jaar

Nieuwsgierig naar wat een Sterrenreis jou, of je kind zou kunnen brengen?

Vraag me er gerust naar!