menu
Home
Aanbod

Podcast

Een jaar of vijf geleden zei een goede vriend eens tegen mij dat ik podcasts op moest gaan nemen.
“Je hebt én een fijne stem én je hebt wat te vertellen…” Ik wuifde zijn opmerking lachend weg, want wie zat er nou óók nog op een podcast van mij te wachten? Toch dacht ik zo af en toe nog aan dat wat hij voorstelde en vooral als ik weer zo’n prachtig mooi, verdiepend en verbindend gesprek met iemand voerde als ik aan het coachen was. Soms dacht ik: “Als dit gesprek toch eens opgenomen was…”
En zo groeide toch een verlangen om middels mooie gesprekken te inspireren. Om al die wijsheid en levenslessen van de mensen die ik ontmoet of ken en waarvan ik denk en voel hoeveel hun ideeën en ervaringen kunnen betekenen voor een ander, te ‘bewaren’. Te ‘bewaren’ door de woorden die uitgesproken worden en als belangrijk voelen, te delen met andere mensen. En zo ontstond de podcast ‘Van Belang’.

‘Van Belang’ is een podcast met verhalen vol levenslessen die mensen, jong en oud, uitdagen om hun ware natuur te ontdekken. Ik ga, met de natuur als metafoor, in gesprek met inspirerende mensen, of ik vertel zélf over iets dat ‘Van Belang’ voelt.
In elke podcast speelt de natuur een belangrijke rol en zijn de kracht en waarde van de natuur voelbaar.

De podcasts zijn te beluisteren via Spotify en Apple Podcast.