menu
Home
Aanbod

Bewustzijns-coaching

Mijn lieve en inspirerende collega Natascha Bruti zei eens: Ik coach eigenlijk het volwassen deel in het kind en het kind-deel in de volwassene…
En zo voelt het ook voor mij! Ik begeleid daarom ook graag iedereen. Jong of oud. Ieder van ons bevindt zich wel eens in een lastige, uitdagende levensfase, al dan niet gepaard met het ervaren van angst, boosheid of verdriet. Weet dat je het niet alleen aan hoeft te gaan, weet dat je om hulp mag vragen, dat je voor jezelf mag zorgen, dat je emoties gevoeld willen worden, dat je mag luisteren naar de signalen van je lichaam, dat je ruimte in mag nemen, de regie over je leven in handen mag nemen en dat dit allemaal oké is.
Net als bij de oudercoaching kijk ik met jou naar datgene dat je niet langer dient, naar je aangeleerde patronen, overlevingsstrategieën, naar je angsten, je valkuilen en uitdagingen. Het vraagt moed om dit te erkennen en nog meer moed om dit vervolgens aan te gaan.
Samen met jou onderzoek ik, veelal op systemische wijze, datgene dat je belemmert in het vrijuit en vanuit een verantwoordelijke plek leven van je leven, zodat je meer je ware zelf kan zijn. We kijken naar je systeem van herkomst en naar datgene dat niet stroomt.
Een helder doel of verlangen is belangrijk voor onze samenwerking. Voor jou en mij moet hier van te voren helderheid en overeenstemming over zijn, om te voorkomen dat we als een schip zijn dat uit de haven wegvaart en niet weet waarheen het mag gaan.

"Je maakt of een stap voorwaarts naar persoonlijke groei, of een stap terug naar veiligheid"

Sta jij open om vanuit nieuwsgierig te kijken naar datgene dat je belemmert in het vrijuit en vanuit een verantwoordelijke plek leven van je leven?

Neem dan vrijblijvend contact op.