menu
Home
Aanbod

Sense Quest

De letterlijke betekenis van Sense Quest is: een zoektocht met behulp van je zintuigen, je gevoel, je waarneming.
Een andere QUEST, de Vision Quest, is een oeroud ritueel waarbij mensen zich terugtrekken in de natuur om antwoord op grote vragen te krijgen.
Sense Quest is een samenwerking tussen mijzelf en Heidi Hessing. Eigenlijk ook een samenwerking tussen een Sense Quest en een Vision Quest. Allemaal gekoppeld aan de natuur.

Sense Quest moment

Heb je ook de behoefte om regelmatig even een pas op de plaats te maken en de natuur in te gaan?
Wij nodigen je vier keer per jaar uit, in ieder seizoen, om even een moment voor jezelf te nemen in de natuur. Ga met ons mee op avontuur en nodig je zintuigen uit om datgene wat je tijdens deze Sense Quest ervaart, te vertalen naar inzichten die jou ondersteunen in jouw groei in bewustzijn.

Twee uur in de natuur ‘zijn’ doet wonderen. Jij kiest je eigen plek in een natuurgebied en wij begeleiden jou via een whatsapp-groep, waar ook de andere deelnemers in zitten, met uitnodigingen voor een optimale natuurbeleving.

We werken volgens het principe ‘Pay what it’s worth’ (Achteraf krijg je de mogelijkheid om voor onze begeleiding een vrijwillige donatie te doen). Maar bovenal is ons doel om meer mensen de verbinding met de natuur te laten ervaren en mensen zich bewust te laten worden/zijn van de kracht en waarde van de natuur.

"Besluit te vertragen en te genieten in plaats van steeds maar weer de toekomst tegemoet te haasten”.

Sense Quest Wadden

Drie dagen met ons mee naar Schiermonnikoog. Het noordelijkste en stilste stuk natuur van Nederland. Een plek waar het ook het donkerst is en je met wat geluk kan genieten van een prachtige sterrenhemel.

Drie dagen van rust, afgewisseld met actief bezig zijn. Herontdek je pad; waar sta ik nu? Waar wil ik naartoe?

Je ontdekt wat je los kan laten zodat er weer ruimte ontstaat. Je ontdekt wat van waarde is om mee terug te nemen”.

Je verblijft in een groepshuis waarbij je met twee mensen een kamer deelt. Wij zorgen voor je fiets, maaltijden en excursies en zullen je gedurende deze dagen de natuur zo optimaal mogelijk laten beleven.
Daarnaast maak je kennis met verschillende natuurcoach-werkvormen en zal je uitgerust, opgeladen en verrijkt met inzichten na deze dagen weer naar het vaste land gaan.

Data
7 t/m 10 november 2024

Sense Quest Spaanse Pyreneeën

Een rauw en liefdevol avontuur voor vrouwen

Ervaar jij als vrouw, of iedereen die zichzelf (h)erkent in vrouwelijke energie, dat in deze wereld waar ratio overheerst en emoties onder controle gehouden dienen te worden, het een uitdaging is om in contact te blijven met je natuurlijke, vrouwelijke kern?
Verlang je ernaar om alle aspecten van jouw ‘zijn’ verder te ontdekken en te erkennen en aandacht te geven aan dat wat gevoeld wil worden in het moment?
Wij nemen je mee. Met liefde. Off the grid. Los van de dagelijkse ruis. Omringd door de ruige natuur en de wildernis van de Spaanse Pyreneeën. Om te vertragen, te verstillen, te genieten, te lachen, te voelen, de kracht van samen te ervaren en je fysiek uit te dagen om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen en te vertrouwen op jezelf, anderen en de natuur.

In de natuur ligt in alles iets wonderbaarlijks verscholen”.

Dit 6 – daagse programma vindt plaats op een unieke locatie in de Spaanse Pyreneeën (www.theschoolofnature.org).
De natuur is er namelijk zowel krachtig als zacht. Rauw en liefdevol. Scherp, rond en zonder oordeel, inspirerend en soms confronterend. En dat is exact waar dit programma voor staat. Rauwheid ontmoet zachtheid met als doel meer heelheid te ervaren. Een persoonlijke reis, in contact met jezelf, anderen en de natuur.

Data
8 t/m 15 juni 2024 (VOL!)
21 t/m 28 september 2024

Voor meer informatie en aanmelden