menu
Home
Aanbod

Over mij

Ik ben Gerdien. Getrouwd en moeder van twee (hoog)gevoelige kinderen. Ik ben intuïtief, sensitief, betrokken, nieuwsgierig, een sfeervoeler en een verteller en voel me verbonden met kleine mensen en grote mensen. Allereerst leerde het moederschap me veel, met name over (hoog)gevoeligheid en ontdekte ik hierdoor hoe gevoelig ik zelf ben. Moeder zijn confronteert me dagelijks, ook al zijn onze kinderen nu volwassen, met allerlei levenslessen die me in de gelegenheid stellen om me te blijven ontwikkelen.
Verder bracht ruim 20 jaar werken in het basisonderwijs in alle functies, me veel liefde en kennis, mooie ontmoetingen, veel vriendschappen met kinderen, hun ouders en heel veel ervaring.

Al zo’n 12 jaar ben ik werkzaam als (kinder)coach, opleider, facilitator en kinderyoga-docent en begeleidde ik in die functie heel veel kinderen, hun ouders, volwassenen en professionals. Ik volgde opleidingen en cursussen die me kennis, verdieping en ervaring brachten op het gebied van coaching, systemisch werken, training, yoga, bewustwording, persoonlijke groei en ontwikkeling, en voel ook dat ik steeds meer durf te vertrouwen op mijn innerlijke wijsheid.

Wat ik het liefste doe

Kinderen, jongeren en volwassenen ondersteunen en begeleiden in bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en groei zodat ze vanuit vertrouwen en kracht, bewuste keuzes durven en kunnen maken om een leven te leven vol plezier, ontspanning en vervulling. Daarnaast lees ik graag en hou ik van wandelen met Guusje de hond, geniet ik van de natuur, van fotograferen, reizen en muziek.

De natuur

Is voor mij een grote inspiratiebron en brengt me rust en inzichten. Wanneer ik dicht bij de natuur sta, bijvoorbeeld op de Wadden, in Prespa (Noord-Griekenland), maar ook bij mij om de hoek in park Lingezegen of op de Posbank, dan voel ik hoe ongelooflijk mooi verbindend de natuur werkt om mijn binnenwereld en mijn buitenwereld bij elkaar te brengen. Dat wat de natuur spiegelt, is dan als een kostbaar inzicht om mezelf telkens weer beter te leren kennen en begrijpen.

Benieuwd naar wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen?

Voel je welkom